luni, 16 decembrie 2013

Cum economisec la cumparaturi ?



CuponReducere.ro



      Ploiesti Daca tot din ce in ce mai multe magazine ofera cupoane de reducere, de ce sa nu profitam de aceste oferte? Pentru magazinele din Ploiesti gasim cupoane de reducere cu ajutorul carora economisim de la 1 leu pana la 15 lei pentru un produs. Trebuie doar sa printam cupoanele si sa ne prezentam cu ele la magazinele ofertante. La magazinul PROFI gasim cupoane de reducere pentru mai multe produse. 
    Economisin un leu la grasimea tartinabila Becel light de 400 de grame. 
   La Napolact branza de burduf 400g economisim 3 lei.
   La gelul de dus Dove shea butter -500ml economisim 3.50 lei.
   Cuponul cu cea mai mare valoare il gasim pentru Dero 2in1-detergent levantica de 4kg cu ajutorul caruia economisim 7 lei.
   La Sensiblu gasim cupoane care ne ajuta sa facem economii pana la 15 lei. 
  La orice produs Nestle- cereale disponibil in Sensiblu economisim 5 lei. 4 lei economisim la sampoanele din gama Clear si 3 lei la deodorantele antiperspirante din gama Rexona. Si pentru gama Bioderma gasim cupoane de reducere in valoare de 15 lei la Atoderm gel de dus de 1 litru si Atoderm crema parfumata. Pentru magazinul Diverta gasim 3 cupoane de reducere a cate 15 lei pentru jucarii. Avem de ales intre 3 masinute: masinuta Citroen DS3 WRC, mini countryman WRC, Porsche 911 GTR3. Majoritatea cupoanelor pot fi printate de cate doua ori.
 Va recomand cupoane reducere ploiesti si sensiblu oferte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu