marți, 17 decembrie 2013

Ce fac,daca am ochii iritati de la lentilele de contact ?

Bez okularów - najniższe ceny soczewek




     Deseori am senzatia ochilor uscati sau chiar iritati in urma purtarii lentilelor de contact. Problemele se intensificau in special la sfarsitul zilei dupa nenumarate ore de munca. Picaturile oftalmice EyeLove Comfort contin hialuronat de sodiu, solutie care se regaseste in componenta lentilelor de contact de cea mai buna calitate.
   Aceasta substanta hidrateaza lentilele si imbunatateste confortul in urma purtarii lor. Se adreseaza nu doar celor care purtam lentile ci si celor care sufera de senzatia ochilor uscati ( senzatie cunoscuta ca si cum ai avea nisip in ochi ) sau cei care au suferit operachii chirurgicale la nivelul ochiului. Solutia este recomandata in special in cazul activitatilor cand ochii sunt solicitati la maxim, cum ar fi munca la calculator sau cititul indelungat, munca in mediu cu aer conditionat, camere neaerisite, aer poluat. 
  Perioada de valabilitate de la deschidere a picaturilor este de 2 luni. Ingrediente : sodium hyaluronate, hydroxyethyl cellulose, sodium chloride, boric acid, sodium tetraborate, disodium edetate 0.02% poliheksanid 0.0001% apa purificata. Eu personal sunt multumita de efectul utilizarii picaturilor, poti sa le ai si tu de pe optiness.ro.Va recomand picaturi oftalmice si optiness.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu