miercuri, 18 decembrie 2013

Unde gasim motorina de calitate superioara ,la preturi mici ?


Oil Energy Trading-OilTank2




     Oil Energy Trading comercializeaza pe langa numeroasele produse petroliere pentru vehicule cu tractiune mecanica cu capacitate redusa si combustibil termic lichid pentru centrale termice sau focare industriale.
    Oil Energy Trading este un furnizor destul de nou pe piata piata produselor petroliere, de aceea foloseste o tehnologie avansata si inovatoare pentru producerea combustibilului oferit clientilor. 
    Combustibilul termic lichid se realizeaza prin fractiilor medii obtinute in urma distilarii atmosferice a titeiului, de la prelucrarea nimicitoare a rezidurilor sau prin intermediul distilarii sub vid a pacurei. Acest proces este unul anevoios, intrucat Oil Energy Trading militeaza pentru oferirea combustibilului in cea mai naturala forma a sa, fara a adauga alti produsi chimici ce ar cauza diluarea valorilor si randamentului produsului. Insa, rezultatele sunt pe masura asteptarilor, pentru ca doar combustibilul termic lichid oferit de noi are puterea de a usura functionarea instalatiilor de ardere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu