duminică, 7 septembrie 2014

Patuturi copii




BEKID.RO
    Familia a constituit inca din cele mai vechi timpuri o baza a unei societati sau organizari sociale armonioase.Descendentii unei familii,copii sunt liantul care" incheaga"si contribuie la fericirea unei casnicii.Daca majoritatea vietatilor pamantesti isi ocrotesc puii cu "mijloacele si metodele "specifice fiecarei specii,cu atat mai mult noi oamenii suntem datori sa asiguram copiilor nostrii conditii de viata si dezvoltare fizica si intelectuala ,dintre cele mai bune.
     De aceea este foarte important in contextul social economic in care traim, sa ne plaficam evenimentele ce se intampla in viata noastra.Cum ar fi,intemeierea unei familii,venirea pe lume a primului copil si foarte important asigurarea mijloacelor materiale necesare cresterii acestuia.Majoritatea dintre noi ,am inceput sa rostim primele cuvinte sublime"mama,tata" din patut. Este foarte important sa avem acest lucru,inca inainte de nasterea primului copil.In prezent in piata sunt o multitudine de oferte si ofertanti a acestui produs.
   Dar eu m-am oprit la site-ulhttp://www.bekid.ro/patuturi-copii-lemn, din considerentele eneuntate mai jos:
 Am ales, Patutul cu sertar KLUPS KarolinaII Natur+saltea,http://www.bekid.ro/patuturi-copii-lemn/patut-cu-sertar-klups-karolina-ii-natur-saltea.html,care are un design modern,partilr laterale scu gratii sunt confectionate din pin,iar lateralele de la cap si picioruse din pal.
   Suportul pe care se instaleaza salteaua se regleaza pe 3 niveluri. Patutul este prevazut cu un sertar pentru depozitarea hainutelor, scutecelor sau accesoriilor. Sertarul se culiseaza pe sine si este acoperit cu un placaj, ce ii protejeaza continutul. Acest patut copii poate fi montat in orice tip de camera.
Culoare: natur
Caracteristici:
 - suportul saltelei este reglabil pe 3 niveluri
 - design simplu si modern
 - sertarul se culiseaza pe sine
 - sertarul este acoperit de un placaj ce protejeaza continutul sertarului
 - usor de curatat
 - usor de asamblat
Dimensiune interioara: 120 (L) x 60 (l) cm
 Dimensiuni exterior: 124 (L) x 68 (l) x 86 (h) cm
Saltea copii Confort 120x60x10(cm)
    Deasemenea  am fost placut impresionat de Mobierul Modular natur MINI MAX Beech, de culoare beech;
    Descriere: (dimensiuni pat mic: 60/120 / dimensiuni pat adolescent: 70/190 / dulapul se poate monta ori pe stanga ori pe dreapta/ laterala pat este culisanta 2 pozitii) .http://www.bekid.ro/patuturi-copii-lemn/bertoni-lemn-modular-mini-max-culoare-beech.html.

  Caracteristici tehnice patut modular:

 - dimensiune totala exterioara : 196 x 81 x 104 cm
 - dimensiune patut bebelus : 120 x 60 cm
 - reglabil pe doua nivele de inaltime
 - 3 laterale pline si una cu grilaj
 - functie de leganare, ce poate fi blocata
 - grilajul de lemn este culisant
 - dimensiune patut adolescent : 190 x 70 cm, dotat cu doua sertare incapatoare,
 - dimensiune birou : 125 x 70 x 81 cm
 - dimensiune comoda de infasat : 62 x 81 x 67 cm
 - greutate totala : 120 kg.
   Designul modern,calitatea execeptionala a produselor,raportul calitate-pret sunt motive suficiente pentru a vizita site-ul ,si cumpara aceste produse  absolut remarcabile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu