marți, 9 septembrie 2014

Factori importanti in alegerea unui frigider potrivit

     Daca tocmai vi s-a stricat frigiderul si doriti sa il inlocuiti, nu dati fuga in primul magazin de electrocasnice. In primul rand, va recomand sa va faceti o lista cu toate caracteristicile pe care le doriti la aparatul frigorific, tinand cont de niste factori esentiali in alegerea lui. Dupa alcatuirea intregii liste, in Bucuresti aflati frigidere la preturi foarte bune la Selgros Drumul Taberei - ei fac deseori reduceri avantajoase la aparatele electrocasnice si s-ar putea sa prinzi o oferta buna - urmareste revistele cu oferte aici.

imagine: 
Samsung SRF527DSLS 528L 3 Door Fridge

Insa, inainte sa cumperi orice aparat frigorific, trebuie sa tii cont de urmatorii factori:

1. Dimensiune - frigiderul nu trebuie sa fie foarte mare, pentru a fi functional si eficient. Trebuie sa masori cu atentie spatiul prevazut pentru frigider si sa cumperi un aparat care sa incapa fara sa stea inghesuit de alte obiecte de mobilier sau aparate electrocasnice. In spate, frigiderul trebuie sa aiba suficient spatiul pentru o ventilare corecta.

2. Capacitate - capacitatea interioara necesara trebuie calculata in functie de nevoile de depozitare ale familiei. Frigiderul trebuie sa aiba un raft gol pentru eventualele situatii neprevazute, iar restul rafturilor se pot aglomera. Cu cat este mai putin aer in frigider, cu atat acesta va functiona mai bine.

3. Compartimentare - oricare ar fi compartimentarea, este important ca un frigider sa aiba rafturi ajustabile. La rafturile fixe, trebuie sa fim atenti sa existe diverse dimensiuni pentru ca mai multe tipuri de produse sa incapa in aparatul frigorific. La fel, compartimentele de pe usa frigiderului trebuie sa fie standard: adica sa incapa in ele sticle de 2 litri si sa contina si alte recipiente mai mici pentru diverse articole.

4. Dezghetare - frigiderele care trebuie dezghetate manual sunt cele mai ieftine si tot mai putine. Acum, tot mai multe aparate frigorifice au optiunea de dezghetare automata prin care apa rezultata in urma dezghetarii se aduna intr-un compartiment special conceput pentru acest scop. Alte frigidere, care dispun de functia no-frost nu au nevoie de dezghetare, deoarece racirea se realizeaza prin ventilarea interiorului cu curenti de aer rece.

   Pe langa aceste functii importante, puteti sa va concentrati atentia si asupra unor functii deosebite pe care le incorporeaza unele aparate. Astfel, unele frigidere vin dotate cu afisaj electronic, comenzi digitale, interior antibacterial, exterior din otel inoxidabil anti-amprente, distribuitor de apa si gheata etc.

    Dupa ce v-ati hotarat asupra caracteristicilor pe care le doriti la frigiderul vostru, este momentul sa gasiti preturile cele mai bune. Va recomand Selgros Drumul Taberei!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu