vineri, 8 august 2014

Ce trebuie sa stii cand ai nevoie de un set nou de anvelope




Anvelopele sunt unele dintre cele mai usor uzate piese ale masinii. Sunt practic la fel ca pantofii din picioarele tale; in fiecare zi talpa lor se uzeaza umbland, diferenta fiind ca anvelopele se uzeaza la viteze mult mai mari si ca o anvelopa buna sau una rea poate face diferenta intre viata si moarte. E atat de usor sa faci un accident daca nu ai anvelope potrivite. In momentul in care ai un incident la volan, fiecare parte a masinii este pusa sub presiune, circumstantele si abilitatile tale de reactie nu vor fi de ajuns daca piesele masinii nu tin, iar anvelopele sunt o parte cruciala aici. Indiferent daca conduci in oras sau in afara orasului, des sau rar, de fiecare data cand te urci in masina trebuie sa fii in siguranta, atat tu cat si cei din jur. Din aceasta cauza, intotdeauna asigura-te ca ai anvelope potrivite. In Constanta gasesti anvelope la preturi rezonabile la Selgros Sud.
Ca sa gasesti anvelopa perfecta pentru tine, trebuie sa iei in considerare mai multi factori. In primul rand, asigura-te ca anvelopele pe care le achizitionezi sa aiba aceeasi dimensiuni cu anvelopele originale. Daca cumva ai o masina 4x4 este recomandat sa pastrezi seturi identice din cele 4 anvelope.
Partea pe care multi o ignora si care poate aduce in cel mai bun caz o amenda si in cel mai rau caz lucruri mult mai drastice, este adaptarea anevelopelor anotimpului, adica pe scurt, anvelope de vara si de iarna. Ele trebuie sa reziste unei mari varietati de conditii climatice, conditii care le afecteaza performantele. Din aceasta cauza, anvelopele sunt specifice unei anumite clime. Anvelopele sunt singurul punct de contact dintre vehicul si drum, astfel, ele joaca un rol cheie in mai multe puncte care afecteaza cum se conduce masina,  manevrabilitatea sa, confortul, distanta de franare, consumul etc. Un factor imprevizibil este chiar soferul, in functie de stilul tau de sofat anvelopele se vor uza intr-un anumit fel, cand cumperi un set nou de anvelope trebuie sa iei in considerare si acest lucru. Cand achizitionezi un set nou de anvelope faci o investitie in siguranta viitorului tau pe drum si a celor din jurul tau. In momentul cand ne urcam la volan suntem responsabili nu doar pentru viata noastra ci si pentru viata celor din masina in care suntem si a restul participantilor din trafic.
            In Selgros Sud si la toate magazinele Selgros din tara gasesti o gama variata de anvelope, la diferite preturi, pentru nevoile tale.

Selgros Constanta Sud
Produse alimentare si nealimentare
Str. Dragos Voda nr. 1 Constanta, Lazu – Agigea, 900658, RO
Tel: 0241 706 000
Fax 0241 706 199


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu