sâmbătă, 8 noiembrie 2014

Sanatate la pret redus



      Traim intr-o societate in care obtinerea de profit ,duce la obtinerea de produse contrafacute de cele mai multe ori periculoase pentru viata si sanatatea noastra.La aceasta contribuie si situatia financiara precara a multor semeni de ai nostrii.
   Acest tablou conturat pe elementele mentionate mai sus si-a multor altora ,nu ofera o perspectiva optimista asupra sanatatii fizice si pshice a populatiei.In acest context,mai sunt oameni altruisti,manati nu totdeauna de scopuri financiare ,ne ofera produse sanatoase la preturi prietenoase.Este vorba despre site-ul VitalPlant,unde gasim o gama larga de produse de calitate superioara pentru cop si suflet...
   Din multitudinea de produse absolut remarcabile m-am oprit la 5 HTP Stres 60 cps Hypericum un produs special creat pentru combaterea stresului care ne marcheaza mare parte dintre noi.
                                                                     

    Este un tonifiant al celulei nervoase, este antiastenic, antioxidant si imunostimulent, antidepresiv, calmant si usor sedativ, imbunatateste memoria, capacitatea de concentrare , sustine efortul intelectual.In componenta produsului intra vitaminele A,B,C,E,extrase din produse naturale .
   Un alt produs absolut necesar fiecaruia dintre noi,este Antigrip 50ml Dacia Plant,care previne si tateaza "banala" gripa uneori devastatoare pentru multi oameni.
                                                  

    Siropul natural ANTIGRIP,realizat specialiştii Dacia Plant dupa o reţetă pe bază de plante de leac şi produse apicole, eficientă în tratamentul simptomatic al gripei şi cu efecte antivirale şi imunostimulente. ANTIGRIP poate fi administrat şi în scop preventiv (de protecţie) atât în cazul adulţilor cât şi al copiilor.
   Actiuni: Imunostimulent, antiviral, antibacterian, antiinflamator, descongestionant al sinusurilor, expectorant, regenerant.
   Indicatii: Se utilizează ca adjuvant în: gripă, răceală, viroze respiratorii, bronşite, laringite, traheite, tuse, laringo-traheo-bronşite, catar bronşic.
  Produsele mentioante mai sus,pe langa rolul major care il au in prevenirea si tratarea unor afectiuni medicale, sunt si prietenoase cu "buzunarele noastre".
    Nu imi ramane, decat sa va recomand cu sinceritate vizitarea  site-ului VitalPlant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu