sâmbătă, 8 noiembrie 2014

De unde sa cumperi carucioare copii de Black Friday ?

ADA ONLINE SRL - BEKID.RO
      Chiar, daca situatia financiara a marii majoriti a famililor din Romania nu este la cote indestulatoare,totusi majoritatea dintre noi ne dorim ce ii mai bun pentru familia noastra.In mediile virtual-comerciale sunt multe siteu-ri care promoveaza  jucarii si accesorii pentru copii ,dar de multe ori s-a dovedit in practica ca sunt de calitate indoielnica si nocive pentru dezvoltarea normala si armonioasa a copiilor.
 Nu acelasi lucru putem spune despre site-ul http://www.bekid.ro/black-friday care promoveaza calitatea produselor pentru copii tinand cont in acelasi timp si de posibilitatile noastre financiare. Din multitudinea de produse cu un design si colorit aparte mi-a  atras atentia Comoda Copii De Infasat KLUPS PRINCESS Roz,care surprinde atat prin coloritul frumos cat si pri gradul mare de practicitate.
     Descriere
Comoda Copii De Infasat KLUPS PRINCESS Roz
Comoda Copii De Infasat KLUPS PRINCESS Roz:
Comoda pentru infasat cu trei sertare.
Produs fabricat in UE.
Culoare: roz si alb.
Dimensiuni: 92 (L) x 80 (l) x 48 (h) cm.
Greutate: 42 Kg.
                                           
     Deasemenea am fost fascinat de Masa de infasat Acqua Light - Hello Kitty,un produs inovator pentru mine,cu multiple functii practice in ingrijirea copilului.
                                                          
   Descriere
Masa de infasat Acqua Light - Hello Kitty
Masa de infasat Acqua Light - Hello Kitty - cod 574 este o masuta pentru spalat si infasat de la Brevi, care poate fi manevrata cu o singura mana, dispune de o saltea de infasat spatioasa cu margini de jur imprejur si o etajera pentru schimburi, articole si accesorii pentru baie, utilizabila inca din primele zile de viata ale copilului
 Diversitatea de produse existente pe pagina http://www.bekid.ro/joaca-si-activitati ne ofera o viziune realista a rolului ce il produsele si accesorile pentru ingrijirea si cresterea unui copil sanatos.
         Pentru fericirea copiilor nostrii si-a noastra exista http://www.bekid.ro/black-friday.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu