sâmbătă, 26 iulie 2014

Jocuri pentru fericire

      Inca,am ramas la convingerea ca ceea mai frumoasa perioada a existentei noastre este copilaria,sigur acest lucru fiind legat in particular de situatia material financiara a fiecarei familii in parte.Dar,inocenta copilariei,tarairile sufletesti, visele ,jocurile copilariei sunt unice.Bucuria copilului este instictiv realista ,traita cu orice ocazie care- aduce un zambet pe buze.
      Si ce este mai frumos pentru noi ca parinti sa ne bucuram de "bucuria copilului "incercand sa oferim tot ce ne este cu putinta ,pentru fericirea lui si de ce nu si-a noastra.
   Copii, nu ne cer decat fericire,unii spun ca daca oferim jucarii scumpe ,sofisticate oferim un grad mai inalt de bucurie copilului.Nu prea,sunt de acord cu acest lucru,eu cred mai mult in calitatea jucariilor si imlicit a jocurilor.
    Daca in copilaria noastra,jocurile si distractia copilariei era oarecum legata de situatia politica si economica,acum avem parte de-o gama larga si diversificata  de jocuri creativ-educative cu impact emotional pe termen lung asupra odraslelor.
   In acest context am remarcat site-ul http://www.jocuri.biz/jocuri-gratis/15/jocuri-pentru-copii.html care ne ofera gratis modalitati de recreere,educare prin jocuri creeative,educative inspirate din viata reala.
     Stim ca,suntem indragostiti de mici, de animale iar jocul http://www.jocuri.biz/jocuri/43/salveaza-animalutele.html,tocmai asta face ,cultiva dragostea fata de animale intr-un mod distractiv,dar si educativ,in paralel cu desprinderea unui deziderat actual protejarea naturii si animalelor.
    De remarcat este jocu lhttp://www.jocuri.biz/jocuri/6/rihanna-makeover.html, care deasemenea este adaptat copilariei actuale,cand televiziunea este omniprezenta in viata majoritatii copiilor,de aici si dragostea fata de artisti ,cu care uneori doresc sa se "confunde" in visele lor nevinovate,pentru acest lucru fiind pusi in ipostaza de a creea un personaj artistic machiat dupa inocenta ai chipul lor privit prin prisma personajului intruchipat.
     Majoritatea dintre noi  traisc cu convingerea ca intreaga existenta a noastra se invarte in jurul familiei,iar fericirea eei este si fericirea noastra implicita.Atunci de ce sa nu profitam de fiecare clipa a existentei,sa facem tot ce depinde de noi pentru a oferi copiilor clipe de fericire alaturi de familie,oferindu-le jocuri ale copilariei inspirate din realitate cu mare tenta educativa.
     UNDE SI CUM PUTEM FACE ACEST LUCRU ,PE http://www.jocuri.biz/, GRATIS !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu