duminică, 11 mai 2014

Totul in direct de la LaptopDirect

Laptop-Direct
      Facilitatea principala care o ofera un laptop este ca poate fi folosit ca PC portabil.In functie de performantele unui procesor AMD  si INTEL,placilor video Nvidia si ATI,laptopul se comporta ca un calculator, folosit la munca de birou in deplasare,divertisment,navigare pe internet,redactarea de documente in World,etc.
   Este deasemenea foarte important ca la achizitia unui laptop sa tinem cont de bugetul ce urmeaza la fi folosit la achizitia produsului tinand cont de raportul performanta /pret.Fiecare componenta din constructia laptopului joaca un rol important in performanta lui,dar memoria (Kingmax, Kingston, Sycron, Samsung, Elpida, etc.)joaca un rol esential.
Memorie Laptop Packard Bell EasyNote H3 1GB
     Placa de baza, esenţiala pentru desktop, ramane si aici importanta, insa principala alegere pe care trebuie sa o faci se refera la procesor si placa video.Este important sa verificam ce tip de display,are laptopul,daca amprentele si praful se depun foarte usor, cat de bune sunt tastatura si trackpadul (atat din punct de vedere al configuratiei si amplasarii, cat si a confortului de utilizare).De maxima importanta este sa achizitionam laptopul din magazine specializate IT,unde n-i se ofera: suport tehnic specializat,  consultanță specializată,  orientare către nevoia clientului,  upgrade și service direct în magazin.
    În unele magazine specializate (care sunt Centru Autorizat Service Laptop) se poate face upgrade de performanțe la orice laptop în momentul cumpărării sau ulterior. Upgrade-ul se poate face la: memorie RAM sau hard disk, cel mai uzual. Chiar dacă laptopurile au sigiliu pe carcasă, în anumite magazine se poate rupe acel sigiliu (daca acel magazin este reprezentanță locală a producătorului), fiind înlocuit cu altul, iar garanția nu este afectată. Acest lucru se poate face doar la laptopurile achiziționate din același magazin în care se solicită upgrade-ul.
 Toate acestea le puteti face cu LaptopDirect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu