joi, 15 mai 2014

Aparat dentar de la DENTAL PRAXIS

dentalpraxis
    Un zambet frumos o raza de soare reda cat se poate de "plastic" forta ce o emana o dantura ireprosabila despre sanatatea fizica si psihica a noastra.Problemele dentare apar inca de la vastra frageda,tratarea lor in faza incipienta ne scutesteste de neplacerile ulterioare.Daca in perioada decenilor trecute ,educatia despre sanatatea bucala era prezenta si-n mediul educativ,acum informatiile sunt culese mai mult din mediul virtual.Dar in schimb au rasarit ca "ciupercile dupa ploaie "cabinetele stomatologice.Fara sa aduc vreun afront tagmei medicale din sectorul stomatologic,pot remarca ca unele cabinete ,presteaza sevicii indoielnice.
   Nu acelasi lucru se poate spune despre echipa de profesionisti de la DENTAL PRAXIS.Colectivul de la acest cabinet stomatologic au adus pe piata romaneasca de profil, tehnologie de ultima ora,care combinata cu experienta medicilor ne face mersul la dentist o placere lipsita de "durere".Clinica DENTAL PRAXIS va pune la dispozitie o gama variata de servicii stomatologice performante.
    Medicii DENTAL PRAXIS sunt specializati in stomatologie, implantologie, chirurgie orala, parodontologie, reabilitare orala si protetica, tratamente dentare, radiologie dentara, estetica dentara si estetica faciala.De asemenea, clinica pune la dispozitia pacientilor un serviciu ambulatoriu: cabinetul post-operator, unde acestia se pot recupera in urma anumitor interventii (chirurgicale sau non-chirurgicale).Noile generatii de aparate dentare pot fi purtate la orice varsta cu rezultate excelente. Credeai ca nu se mai poate face nimic pentru dintii tai? Afla ca niciodata nu este prea tarziu pentru a avea o dantura  frumoasa.Teama sau jena de-a purta aparat dentar este un neajuns minor,aproape insesizabil celor din jur,dar beneficiile sunt majore.Sanatatea ii mai buna decat toate ,si incepe cu sanatatea bucala.
     De aceea va recomand sa apelati cu incredere la serviicile absolut ireprosabile ale profesionistilor de la DENTAL PRAXIS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu