duminică, 27 octombrie 2013

Puterea plantelor.ro,comuniune pentru sanatate

                                             Puterea Plantelor
          "Natura nu apartine nimanui si totusi ea se daruie tuturora! "  
                                                         
      Dumnezeu e in tot si toate,la fel si creatia lui ,natura este in tot  ce insemna viata .Natura este un sistem al perfectiunii ale carai taine inca nu au fost deslusite in totalitate de mintea omeneasca.
   Diversitatea"creeatiilor" naturii le punem intodeauna sub semnul frumusetii sublimului si divinitatii.Din intotdeauna s-a stiut si folosit puterea miraculoasa a plantelor ,practic, sunt putine domenii in care nu se folosesc produsi pe baza de plante sau subsidiari ai acestora.
     Dar  cred ca ceea mai de folos intrebuintare este in domeniul medical,caci cum spune omul"daca sanatate nu e,nimic nu e"      Plecand de la aceasta vorba spusa cu mare intelepciune in popor,nu putem sa nu observam ca desi stiinta medicala a facut salturi spectaculoase in domeniu,medicamentele si in special sistemul farmaceutic trece printr-o perioada de"autocontrazicere".
    Medicamente care mai "daunazi " erau lansate pe piata cu surle si trambite ca facatoare de minuni, acum contraindicate,avand reactii adverse cu urmari "catastrofale" pentru sanatatea noastra.
    De aceea nu este surprinzator ca un mare segment al populatiei s-a orientat spre folosirea produselor naturiste,dar si aici economia de piata si-a infipt"ghearele",peste noapte au aparut tot felul de videcatori miraculosi cu extrase din plante,site-uri de promovare,e.t.c.In acest context este bine cand alegem plantele "tamaduitoare" sa folosim un magazin online care ne ofera garantia unui produs viabil.
    In acest sens recomand magazin naturist online care  ne ofera practic toata gama de produse pentru sanatatea , frumusete,axata pe categorii de vastra,afectiuni medicale.Personal eu m-am orintat catre vitamine naturale din cauze absolut obiective, odata cu trecerea anilor apar si "nabadaile" sanatatii.Complexul de Vitamine B Naturale de la Fares,contribuie la reducerea oboselii si stresului,la buna functionare a sistemului imunitar,diabet,gastritat,astenie.
     Iar,cum in familie trebuie sa existe echitate si buna convetuire, i-am facut cadou sotiei o solutie micelara de 200 ml Noni Care este un produs cosmetic natural de noua generatie destinat indepartarii machiajului,datorita functiilor sale de spalare inlocuieste cu succes lotiune demachiantul si tonicul.
       Va recomand sa folositi cu incredere produsele mentionate si cuprinse in site-ul mentionat mai sus,informatii gasiti si pe pagina PutereaPlantelor de pe Facebook.
                  "Iubiti sanatatea ca-i mai buna decat toate"
                    http://posts.fanbox.com/psc56

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu