joi, 10 octombrie 2013

BlogAwards, un loc pentru fiecare

        Fiecare dintre noi suntem marcati de" trairi interioare" , "rabufniri launtrice"si de multe ori avem tendinta de a comunica  aceste sentimente,dar de multe ori suntem opriti de "teama" de a nu gresi sau pur si simplu ne este greu sa exprimam  gandurile ce le avem.
     Acest lucru nu se intampla pe BlogAwards.Unde suntem o comunitate formata din oameni de diferite vastre,profesii ,indeleticiri,"apucaturi" si cu un singur scop nevoia de relationare,comunicare.
   BlogAwards ,este  este si un loc unde se pot castiga premii in bani sau obiecte,unde iti este pusa la incercare puterea creativa pe marginea unei teme alese de organizator.
    Personal cred ca este mediul si locul dezlantuirii energiilor creeative din noi si cunoasterea limitelor noastre intelectuale.
     Recomand ca toti cititorii care au blog sa participe la campaniile organizate,sa se faca cunoscuti sa-si creeze relatii de amicitie si colaborare.Dar sa nu uitam si de premiile oferite de organizatorii campaniilor.
Puteti sa va inregistrati si participati la campaniile organizate accesand link-ul ;                  http://www.blogawards.ro/category/campanii/campanii-in-desfasurare/
  cititi sihttp://posts.fanbox.com/dkr46

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu