marți, 22 octombrie 2013

Ischia cosmetice o alegere corecta

       Existenta noastra fizica si spirituala este in stransa legatura cu sanatatea fizico-psihica a fiecaruia dintre noi.De aceea este foarte important cum ne ingrijim sanatatea si aspectul nostru fizic.Indiferent daca suntem barbati sau femei trebuie sa acordam prioritate ingrijirii noastre corporale.
     Alegerea produselor cosmetice pentru baie  de calitate care sa nu contina "chimicale" sau alte substante chimice care creeaza efectul invers al celui preconizat.Metodele naturiste reprezinta o tendinta de intoarcere la conceptele de baza in ingrijirea pielii, pe fondul faptului ca tot mai multe femei se conving de efectele nocive pe care substantele chimice din produsele cosmetice le pot avea asupra pielii. Ingrijirea pielii cu produse care nu contin substante nocive , ci doar ingrediente naturale pare sa fie alegerea corecta in  cosmetica. Componentele acestor produse sunt sanatoase si in acelasi timp eficiente, natura oferindu-ne o bogatie incomensurabila de ingrediente. Ingrijirea fetei trebie sa fie o parte integranta a rutinei zilnice in vederea obtinerii sanatatii pielii. Ingrijirea fetei include spalarea, hidratarea, exfolierea si tratamentele faciale. Trebuie alese acele produse care se pot folosi cu usurinta si care sunt dedicate fiecarui tip de ten in parte.
    Alegerea de produse ,cosmetice naturale fata se face numai dupa consultarea unui specialist,sau o documentare preliminara medicala.Daca nu sunteti inca convinsi , de compozitia ,efectele asupra sanatatii si frumusetii dumneavostra puteti cauta informatii online  pe ,Ischia Cosmetice Naturale.
    Trebuie sa incercam sa eliminam tot ce este nesanatos pentru sanatate si frumusete.
     Va invit sa va faceti cont de client pe pagina magazinului Ischia Cosmetice. Cei care isi vor face un cont de client in perioada 18 Septembrie – 18 Octombrie pe pagina magazinului vor avea sansa de a castiga, aleator, pe 21 Octombrie, unul din cele 4 vouchere in valoare de 50 lei pentru cumparaturi puse in joc de magazinul Ischia Cosmetice special pentru cei care isi vor crea cont in aceasta perioada pe pagina magazinului. Si tu iti poti crea un cont pe site-ul Ischia Cosmetice pentru a putea castiga unul dintre cele 4 vouchere de 50 lei. Iata o oportunitate de a castiga doua premii in loc de unul: iti poti crea cont pe pagina magazinului si poti participa la aceasta campanie.
    ALEGEREA CORECTA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu