marți, 13 august 2013

PDC.ro,preludiul unui succes garantat,

        Societatea moderna impune un stil de viata "trepidant"impune folosirea de noi metode si mijloace de castigarea a subzistentei.Daca inainte de '89 ,posesia" Permisului de Conducere era optionala, la obtinerea unui loc de munca.In prezent este un element aproape definitoriu la accesul pe piata muncii.Imi amintesc cu nostalgie perioada in care am obtinut Permisul de Conducere,in urma cu peste trei decenii,cat de intortocheate ,birocratice erau modurile de accede la Scoala de Soferi,de -a urma cursurile teoretice de legislatie ,inclusiv cele practice.
 Iesirea din ambiguitatea mentionata anterior,simplificarea modului de invatare si aplicare a cunostiitelor se face folosind site-ul http://www.pdc.ro/.Aici pot sa relev un lucru care este esential in obtinerea Permisului de Conducere,   CUNOASTEREA LEGISLATIEI RUTIERE.
  Introducerea sistemului computerizat in vederea testarii si obtinerii Permisului de Conducere,simplifica mult lucrurile ,iar folosirea chestionarelor drpcv este o preexaminarea in vederea examinarii finale pentru obtinerea Carnetului de Conducere..
    De fapt traiesti realitatea examinarii in faza invatarii,in timpul complectarii chestionarelor de pe site-ul mentionat mai sus.Chestionarele fiind in fapt corelate cu cele folosite de Directia Permise Auto,diferite doar ca fond ,nu forma.
   Folositi cu incredere site-ul mentionat mai sus,unde practic te autoexaminezi ,folosiind aceleasi metode,durata de timp,rezultate, ca in cadrul examenului real.Daca urmezi pasii enuntati mai sus, proportia de reusita este de peste 98 la suta...
Examenul auto: sala valabila un an?

Un comentariu:

  1. Salut,

    Iti urmaresc atent post-urile de pe blog. Imi place cum scrii. Asta m-a determinat s-mi deschid si eu un Blog. Vreau sa intru si eu in comnunitatea voastra si o sa-mi postez zilnic opiniile. Am inceput deja. Acesta este Blog-ul meu: http://opinieseparata.blogspot.com
    Te invit sa facem schimb de link-uri in Blogrol. Asta daca iti place desigur cum scriu.
    Eu sunt la inceput dar sper ca vom fi prieteni pe viitor.
    Daca esti interesat contacteaza-ma la adresa: blogurismart@gmail.com
    Eu am sa te urmaresc in continuare! Tine-o tot asa!

    Cu stima,
    Ionut Alin.

    RăspundețiȘtergere