duminică, 11 august 2013

.Buzurel.ro, articole cu "viaţă"

Buzurel.ro, articole cu "viaţă"
Trăim într-o perioadă caracterizată prin nesiguranţa, ce se manifestă în toate sectoarele vieţii. Deşi preşedintele demis  afirmă că România are o  problemă serioasă în privinţa creşterii natalităţii, cei aflaţi vremelnic la frâiele puterii nu s-au preocupat şi nici nu dau semne în această direcţie.
Familia ca element definitoriu al oricărei societăţi indiferent de orânduirea politică ce o guvernează are nevoie de o planificare atentă a cheltuielilor pentru achiziţia bunurilor necesare la sosirea unui nou membru în familie.
Contextul socio-economic este strâns legat de planificarea cumpărăturilor necesare pentru nou născut. Dupa accesarea mai multor siteu-ri cu produse specifice m-am oprit la pagina Buzurel.ro, tocmai din cauza motivelor enuntate anterior, banii. Aici am găsit produse de calitate la preţuri "nepiperate". 
      Între produsele de prima necesitate, se enumeră Patuţul de bebe.
    Patuţurile sunt prezentate într-o gamă variată pentru toate gusturile şi pretenţiile părinţilor. Eu m-am orientat către Patuţ pentru bebe  întrucât îndeplineşte după parerea mea trei calităţi esenţiale, confecţionat din lemn fiind un produs ecologic şi sănătos pentru copil, un design compact dar în acelaşi timp cu multiple întrebuinţări cum ar fi compartimentul pentru lenjerie şi nu în ultimul rând preţul accesibil.
  
     Al doilea articol  de strictă necesitate ales de mine a fost din compartimentul Cădiţe, m-am gândit la Cada de baie cu personaje de 84 cm HIPPO,  deşi nu am avut ultimul cuvânt am apreciat alegerea făcută...
     Alt produs absolut necesar, poate chiar indispensabil este Căruciorul,  eu am  avut opţiunea care a îndeplinit votul umanim, respectiv Cărucior-landou CITTY Blue Fashion fiind influenţat de caracteristicile fizico-tehnice, confecţionat din aluminiu, mâner şi spătar reglabil, copertină, centură de siguranţă în trei puncte.
     Sigur nu poate lipsi dintre produse Scaunul auto pentru copiiam ales Cam Scaun auto Areea Zero+roz, pentru calitate, frumuseţe, siguranţă. Din gama produselor de "extremă necesitate "Biberoane, suzete, sterilizatoare" de comun acord am optat spre   NUK DISNEY, Suzeta din latex pentru somn pentru forma ortodonică originală "NUK"şi inovaţia "Air system"care-i permite aerului să iasă din suzetă, acesta rămânând moale şi flexibilă.
   Din seria de produse care nu pot lipsi  din "garderoba"se remarcă şi Leaganul şi balansorul, am ales deşi alegerea nu îmi aparţine în totalitate ne-am oprit la Balansoar 2 în1 Deluxe Delicios Planet care se evidenţiază prin calităţi tehnice deosebite, contribuie deasemenea la o dezvoltare motorie armonioasă a copilului.
 Dacă vreţi să câştigaţi premii, abonează-te la newsletter-ul Buzurel şi câştigă premii !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu