sâmbătă, 13 aprilie 2013

Cadouri & Perle ,bucuria sufletului


Marea greşeală e să nu-ţi dai seama că a primi este cu totul altceva decât a accepta. A primi înseamnă în primul rând a dărui, a te dărui pe tine însuţi. Avar nu este acela care nu se ruinează făcând daruri, ci acela care nu-şi dăruieşte lumina obrazului în schimbul ofrandei tale. Avar este pământul care nu se înfrumuseţează acolo unde ţi-ai aruncat seminţele.
   Unele cadouri cer scuze, altele fac promisiuni. Unele cadouri nu încap în geantă, altele nu încap în cap.Plecand de la aceasta premiza si de alte motive obiective,din cauza carora oferirea unui cadou devine un lucru uneori complex, in raport cu persoana careia i se adreseaza.In speta fiind vorba despre partenera mea de viata,care ma "suporta" de peste doua decenii,lucrurile devin sensibile.Eu avand ca obiectiv si scop,unul sufletesc "bucuria mea sa fie in raport cu bucuria ei"
  Am tot cautat pe internet, am gasit"Cadourisiperle.ro"unde dintr-o gama destul de variata de produse cu design placut ,rafinat,elegant m-a frapat"coliere cu perle" Queen cu perle albe,un colier de impact ce te pune in valoare. Placat cu aur alb de 18 k si cu 7 perle naturale albe in forma de lacrima are o lungine de 41 de cm, dar si o prelungire la inchizatoare pentru a fi extins inca 5 cm.
 Oferirea de cadouri este o actiune complexa in fuctie de locul,motivul si persoana careia i se adreseaza.Dar fiind bine informat ,nu ai cum sa dai gres.Recomand cu placere vizionarea site-ului mentionat anterior si cumpararea de produse care nu fac rabat de la calitate,rafinament,eleganta si au preturi mai mult decat accesibile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu