vineri, 19 aprilie 2013

Locul implinirii sufletesti

        

A darui in limbaj popular insemna " a da " ceva cuiva.Plecand de la acest aspect eu cred ca oferirea sau daruirea unui cadou sau unui bun unei persoane, nu trebuie sa urmareasca neaparat ,atingerea unui scop.Ci mai degraba un mod de a ne manifesta respectul,dragostea,afectiunea,uneori chiar compatimirea fata de o anumita persoana.

   Cand este vorba despre daruirea unei jucarii sau carti lucrurile se schimba oarecum.Trebuie sa ne gandim raportul care il are aceea persoana cu jucariile sau cartile ,ii place sa citeasca sa se joace,am intalnit persoane care detesta cartile, jucariile. Daca se potriveste cu  locul si momentul in care ii daruim cartea sau jucaria si nu in ultimul rand rolul practic care-l il va avea in viata celui drag.La aceste intrebari si nu numai, am gasit raspunspe mazinul online unde gama larga de titluri de carti, o gama variata de jucarii,acoperind practic toate mofturile  tuturor . Ne ofera prilej de indeplinire a celor mai pretentioase "mofturi " ale destinatarilor.

   Recomad cu tarie si intelepciunea unui parinte de fetita ,alegerea din,gama variata de papusi a papusi cu printese disney si papusi hello kitty care aduc in viata oricarei fetite sclipirea  de fericire a copilariei dintr-o lume fantezista.Dar daca analizam si efectul benefic asupra dezvoltarii intectului copilului,eforturile noastre mici financiare sunt pe deplin justificate.




     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu