sâmbătă, 24 ianuarie 2015

Lyoness Romania,drumul spre fericire




Ma gandeam acum ceva vreme sa ma fac si eu voluntar undeva la o organizatie caritabila unde sa pot ajuta oamenii. Imi place sa calatoresc asa ca as fi mers chiar si prin tarile din lumea a treia unde sa pot ajuta copii saraci si chiar oameni amarati sa treaca cu bine peste necazuri si sa le redau zambetul pe buze. Am gasit recent o organizatie non-profit care se ocupa cu proiecte de acest gen in toata lumea. Lyoness a fost infiintat in 2008 in Elvetia si de atunci pana in prezent a avut zeci de proiecte pentru copii si familii defavorizate in intreaga lume, chiar si in Romania.
Ei bine exista acum si Lyoness Romania, unde oricine poate deveni voluntar. Mi-ar placea sa devin si eu voluntar mai ales ca cei de la lyoness ajuta copii din intreaba lume si as vrea sa merg chiar si in Nigeria. Ar fi o experienta foarte frumoasa. 
Pe Lyoness Tv poti vedea o multime de clipuri video cu activitatiile desfasurate pana acum de lyoness in intreaga lume. Lyoness Child and Family Foundation are in desfasurare foarte multe proiecte interesante prin Nigeria de exemplu unde se fac scoli speciale pentru copii. Educatia este tinta pe care vrea sa o atinga de fiecare data aceasta organizatie, iar cei mici sa poata avea un loc unde sa primeasca cea mai buna educatie si sa poata spera la un viitor mult mai bun. Lyoness Romania ia parte la astfel de activitati.
Pe pagina de fani a Lyoness Romania poti vedea zilnic ce se mai petrece in cadrul organizatiei si ce firme sau magazine sunt afiliate. Lyoness Greenfinity se ocupa acum si cu proiecte legate de mediu. Poluarea este tot mai excesiva asa ca lyoness incearca sa invete oamenii ca exista si alternative pentru energie care nu polueaza mediul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu