sâmbătă, 10 ianuarie 2015

De ce sa cumpar de la Cassidy.ro ?

    Existenta noastra este marcata de modul in care ne ingrijim sanatatea fizica si psihica si relationam cu cei din jur.Observam ca de multe ori zicala "Haina nu face pe om" este contazisa de viata de zi cu zi.
   Primul lucru care il remarca orice interlocutor aflat in fata noastra este imbracamintea intr-un fel defiinindu-ne comportamentele ulterioare.De aceea este foarte important de unde alegem si cumparam imbracaminte, incaltaminte si alte accesorii necesare care intr-un fel ne evidentiaza personalitatea fiecaruia.Observam ca lumea virtuala si numai, "colcaie' de oferte si produse care de  multe ori se dovedesc de calitate indoielnica.
   Nu acelasi lucru se poate spune despre site-ul https://www.cassidy.ro/care ne ofera garantia calitatii vestimentare si nu numai,la preturi rezonabile.Din diversitatea de produse m-am oprit la produsele pentru barbati,unele le-am cumparat iar altele urmeaza
.  1.Pantofi negrii sport pentru barbatitofi negrii pentru barbati
 Ihttps://www.cassidy.ro/pantofi-sport-negri-pentru-barbati-igor/#foarte practici atat la serviciu cat  pentru practicarea sportului ca divertisment.

Confectionati din piele ecologica si material sintetic,cusaturi decorative,inchidere cu sireturi,logo lateral,talpa aderenta
  Compozitie
Exterior: piele ecologica, material sintetic
Interior: material sintetic
Talpa: material sintetic
2.
  Trening Active Black https://www.cassidy.ro/trening-active-black/  un produs ce pune in evidenta formele feminine,un cadou frumos si util de facut persoanei dragi.
   Treningul este compus din hanorac si pantaloni. Hanoracul are buzunare in fata, la fel si pantalonii, care nu au buzunare la spate. Halnoracul este fara gluga. Pantalonii se strang in talie cu un snur. Baza hanoracului si a mansetelor este elastica. Hanoracul se incheie in fata cu fermoar.
Lungime hanorac aprox 57cm
Lungime pantaloni aprox 98cm
Fabricat din 95% Bumbac, 5% Elastan
3.
 Mazza Esarfa Lime Line  https://www.cassidy.ro/mazza-esarfa-lime-line/, deasemenea un produs de o frumusete sclipitoare la un pret foarte accesibil,care poate fi un cadou nemaiponit pemtru sotie.

   Trei nuante de verde: lime, verde inchis si verde deschis, dispuse in dungi de 3 cm latime pe toata lungimea esarfei, separate intre ele de snur in aceeasi nuanta si fir Lurex ce ii confera o stralucire discreta. Se poate purta in orice anotimp.
Dimensiuni: lungime 173 cm, latime 53 cm
Material: vascoza (fibra semi-naturala)
  Va recomand cu maxima placere vizitarea acestui site  unde gasiti produse de calitate superioara la pret redus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu