marți, 15 aprilie 2014

"Bayo" conteaza prima impresie !

logo bayo.ro
        Tumultul vietii moderne ne fac pe multi dintre noi sa dam mai putina atentie sanatatii,infatisarii noastre fizice si psihice.Observam ca zicala " prima impresie conteaza" a devenit foarte relevanta in dobandirea succesului planificat in majoritatea sferelor economice si sociale.De aceea modul cum ne imbracam si adaptam tinuta in functie de personalitatea noastra, locul si scopul in care ne deplasam la anumite intalniri tine de reusita sau nu.
   Stim ca o mare parte dintre romani ,datorita situatiei economico-financiare prefera sa se imbrace second-end.Este si aceasta o solutie,dar cred ca poate fi folosita numai in cazul efectuarii numitor munci pe langa casa,potrivita in cazl meu nu si al sotiei.In acest context,chiar si-n diversitatea optiunilor de imabracaminte,eu recomand tuturor femeilor care se "respecta" sa acceseze"haine de sport"  de la magazinul online Bayo,model clasic,ideal de purtat in weekend,ce scoate in evidenta si calitatile fizice ale purtatoarei,in acelesi timp conferindu-i si-o nota de eleganta si sobrietate sportiva.Nici pretul  nu ne face gaura in buget.
Tricoul pentru fitness Missy
    Se stie ca "starea noastra de bine" reusitele noastre sociale si profesionale depind  sanatatea fizica si psihica a noastra.Ori cum ne pastram,mentinem si imbunatatim aceasta stare de "bine", printr-un  mod de viata accesibil tututror,miscare si sport.Si aici trebuie sa tinem seama cum ne imbracam,"sa ne simtim in largul nostru " cu haine comode adptate scopului propus. Tot aici la Bayo,le gasesti "tricou fitness",perfect pentru alergatoarele impatimite si antrenamentele de fitness.

                                           Tricou Karrimor pentru femei
    Va invit cu drag la o sesiune de  shopping la Bayo.ro,de unde sigur ve-ti"pleca" cu alta abordare  asupra necesitatii practicariii sportului pentru sanatatea noastra fizica si moral-psihica.
 Bayo.ro,ofera  voucher gratuit  de 50 lei la fiecare comanda de peste 250 lei, o reducere de 10% la prima comanda (daca folositi codul “Promo101”) si livrare gratuita la comenzile peste 250 lei.Spor la cumparaturi..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu