duminică, 30 martie 2014

Slabesti si traiesti sanatos

       Tumultul cotidian a vietii moderne generat de anumiti factori economici si sociali ne fac pe multi dintre noi sa acordam mai putina atentie sanatatii noastre fizice si mentale.Desi in mediul virtual au aparut  multe produse care "promit" miracole in ceea ce priveste sanatatea si infatisarea noastra,de multe ori am constatat contrariul.
    Nu acelasi lucru se poate spune despre produsele Gerlinea care sunt sunt substitute de masa bogate in proteine, ideale pentru pauza de 5 minute dintre doua intalniri importante. In plus, iti satisfac si pofta de « ceva bun », fara a-ti impovara constiinta in ceea ce priveste dieta! Iata cateva din gama de produse Gerlinea, care-ti va fi de ajutor pentru a slabi sanatos in aceasta vara!
   -Gerlinea Batoane dietetice de caramel - substitut de masa pentru controlul greutatii - un amestec delicios de cacao si caramel, invelit intr-o ciocolata fina, avand doar 237 kcal/ masa (1 masa = 2 batoane
   -Gerlinea Milk-Shake dietetic aroma caffe frappe- substitut de masa pentru controlul greutatii - racoreste-te cu aceasta bautura cremoasa cu aroma de cafea, ce se prepara cu 200 ml de lapte degresat, avand doar 200 kcal/ masa (1 masa = 1 plic)
     Asa dupa cum stiti,in timpul unei cure de slabire
drastice,organismul nostru este privat de o multime de nutrienti esentiali,fapt ce duce la aparitia anumitor probleme de sanatate(anxitate,tulburari de concentrare,anemie etc).
     Se cunoaste faptul ca odata cu pierderea in greutate ,pierdem si din masa musculara,substitutele de masa Gerlineea bogate in proteine,vitamine,minerale ,ne ajuata sa slabim in mod echilibrat,nu prin infometere voita ce ne ar creea alte probleme de sanatate.
     Este o dietã simplã, sãnãtoasã si echilibrata, care iti permite sã pierzi eficient kilogramele în exces. De asemenea, produsele pot fi folosite si ca adjuvant în dietele hipocalorice sau hiperproteice, fiind recomandate de medici nutritionisti ca gustãri echilibrate în timpul zilei.
     Cum functioneazã?
     Datoritã formulei specifice cu continut mare de proteine, echilibratã în vitamine si minerale, la un nivel caloric scãzut, produsele Gerlinéa pot înlocui mesele principale ale zilei sau reprezenta o gustare lejerã, în cadrul unui regim alimentar echilibrat si a unui stil de viatã sãnãtos.
       PENTRU A SLÃBI
Se recomandã înlocuirea a douã mese principale (mic dejun ºi prânz sau mic dejun si cinã) cu un substitut de masã Gerlinéa ºi consumul de alimente cu continut redus de zaharuri ºi grãsimi la restul de mese ale zilei.
       PENTRU A-TI MENTINE GREUTATEA ZI DE ZI
Substitutele de masã sunt recomandate ca suport în menþinerea greutãtii,punctual sau zilnic, pentru:  a compensa un exces culinar (o petrecere, o masã în familie, etc):
vei înlocui timp de 2-3 zile una din mesele principale ale zilei cu un substitut Gerlinéa. a înlocui o masã printr-un substitut Gerlinéa,care iti oferã nutrientii esentiali atunci când nu ai timp sã mãnânci. Atentie, a sãri peste o
masã duce la un potential exces culinar la masa urmãtoare!
   Pentru a pierde in greutate fara a renunta la micile placeri, poti consuma la gustari snack-urile Gerlinea (biscuiti, batoane de ciocolata), incepand de la numai 116 kcal/portie.
   Iar in luna Martie aveti  promotia lunii-10% la toate batoanele de slabit 372g Gerlinea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu