sâmbătă, 7 septembrie 2013

OnlineBijoux,desfatarea destinelor,

             " Femeile fără bijuterii sunt frumoase ca cerul fără stele." 
    Din cele mai vechi timpuri oamenii au folosit bijuterii confectionate la inceput din materiale rudimentare,scoici,oase si alte materiale aflate la indemana in acele timpuri.Odata cu trecerea anilor bijuteriile au devenit au devenit un obiect de podoaba avand ca scop infrumusetarea si etalarea  elegantei si statutului social al purtatorului.
    Si confectionarea  bijuteriilor a suferit modificari majore odata cu trecerea timpului,bijuteriile fiind confectionate cu predilectie din metale pretioase ,semipretioase,si alte materiale.Diversificarea materialelor folosite la confectionarea bijuteriiilor a fost determinata si de  impartarea claselor sociale in functie de veniturile financiare,factor omniprezent in lumea de astazi.
   Daca privim metaforic bijuteria ca un accesoriu care "uneste destine" in cazul casatoriilor,logodne,oferirea de cadouri. Este si-o"punte"sufleteasca intre oameni.
  Intocmai,bazandu-se pe considerentele mentionate anterior magazinul de Bijuterii si-a adaptat si creeat bijuterii de calitate superioara, design minimalist si rafinat,la preturi pentru toate buzunarele.Plecand de la premiza ca aproximativ toti oamenii, indiferent de natie sau statut social urmeaza sa-si intemeieze o familie,si la categoria "Inele "echipa de profesionisti de la Bijoux ,nu se dezminte creand inele cu un design simplist,ornamentat de o frumusete aparte care dau  evenimentului unde urmeaza a  folosite o amploare sufleteasca aparte.
Inel argint rodiat decorat cu pietre cubic zirconia cu accent de diamant, design italian
       Vizitati magazinul ONLINEBIJOUX.RO un loc al desfatarii sufletesti,adaptat tuturor stilurilor si nevoilor noastre,la preturi fara concurenta !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu