marți, 24 septembrie 2013

Lyoness Romania pentru o viata fara griji

                                                    
     Societatea moderna si intreaga noastra existenta se invarte in jurul banilor.De modul in care ii"dramuim" depinde gradul nostru de confort.
    De aceea de cele de mai multe ori cautam sa cumparam produse convenabila in raport cu situatia noastra financiara sau sa folosim instrumente financiare avantajoase pentru noi.Tocmai acest lucru ni-l propune "LYONESS ROMANIA",introducerea unui concept prin care profită atât membrii cât și partenerii 
comerciali: membrii primesc bani înapoi, iar partenerii comerciali câștigă clienți fideli cărora li se acordă avantaje speciale. 
    LYONESS functioneaza de mai multa vreme in 33 de țări europene, precum şi în SUA, Canada, Brazilia, Emiratele Arabe Unite, Qatar, Africa de Sud și în Zona Asiatico-pacifică (Hongkong, Macao, Australia, Filipine, Tailanda) și numără în toată lumea peste 3 milioane de membrii .
 AVANTAJELE LYONESS ,sunt evidente. Cumpărături fără stress, timp de 24 de ore din 24, alegerea din toate branșele, beneficierea de reduceri pe bază de bonuri valorice zilnice și primirea de bani înaoi la fiecare cumpărătură – cu portalul Lyoness Romania.
   Nu economisiţi doar bani, economisiţi şi timp. 
  Avantajele dvs. cu Lyoness :până la 2% "Lyoness Cashbask" peste 4.000 de Onlineshop-uri,peste 170 milioane de Produse,rabaturi și Coduri de bonuri valorice zilnice,timp de 24 de ore din 24 și fără stress.Portalul Lyoness Romania vă deschide o multitudine de lumi de shopping. Membrii Lyoness pot alege din peste 3.200 de Onlineshop-uri în întreaga lume și primesc Cashback pe plan internațional la peste 170 de milioane de produse și servicii. Remarcabil nu este numai înaltul standard calitativ al partenerilor comerciali ci și multitudinea de branșe. Onlineshop-uri cunoscute ca Universal Versand, Apple Store, Dell, Puma sau Neckermann sunt numai unii dintre partenerii comerciali care vă oferă avantajele Lyoness și online
       .Patru modalități de cumpărare.
 Cashback vă oferă patru posibilităţi de a primi bani înapoi în contul dvs. la fiecare cumpărătură:
Cashback Card: un card de avantaje pentru toate branşele
Cashback mobil: cumparaturi simple cu smartphone-ul
Bonuri valorice Cashback: cu bonurile valorice originale ale partenerilor comerciali Lyoness
Online Shopping: cumpărături 24 din 24 de ore pe internet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu