luni, 22 mai 2017

Lumină caldă

            " Lumina străbătută prin lumină se află în legătură între vis și realitate".
                                                                                                        Citat din Eugenio da Venezia
        Dacă pornim de la acest citat lumina este simbolul vieții, fie că vorbim de lumina naturală sau artifiacială. Încă  din cele mai vechi timpuri oamenii au căutat mijloace și metode  prin care să "facă" lumina în spațiul în care își aveau existeța. 
       Mai tarziu au apărut becurile vintage Edison, cu un design asemănător celor inventate în secolul XIX de Thomas Alva Edison, cel care dă de altfel şi denumirea lor. Becurile oferă o lumină caldă şi un ambient plăcut, fiind perfecte pentru cafenele, restaurante, terase, cât şi pentru uzul casnic. Păstrând promisiunea făcută de Edison,: „Vom face electricitatea atât de ieftină încât numai cei bogaţi vor mai aprinde lumânări!”, preţul acestor becuri este accesibil tuturor. 
     Designul inovator, lumina "caldă" creează o "stare de bine" într-un spatiu ambiental. Farmecul becurilor vintage, consta în conceptul  relativ simplu, amintindu-ne  de forma becului incadescent realizat inainte de anul 1900.     Estetica becurilor Edison este data de designul simplist , lumina plăcută pentru ochi (2200K). Durata de folosire 2500 ore, standartul unui fasung de tip E27, iar dimensiunile becului sunt de 140 mm, lungime totală și un diametru de 64 mm în zona cea mai mare a globului becului. 
        Pentru ca nivelul de iluminare trebuie sa fie specific pentru un bec Edison, producatorii au calculat un debit luminos de 140lm la un consum de 40W. 
       Deasemenea raportul calitate pret, mă fac să vă recomand cu,drag să cumparați și folosiți becurile vintage Edison de la SavElectro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu