miercuri, 13 iulie 2016

Am gasit ce cautam !         Dinamica societatii actuale,cu variatile ei majore si implicatiile in viata fiecaruia dintre noi ,ne determina sa punem accent pe fiecare aspect al vietii. Aspectul fizic general placut ,o fata care radiaza un zambet pozitiv influenteaza majoritatea actiunilor intreprinse de catre noi.
      Jumatatea de veac din existenta mea mi-a oferit si amintiri mai putin placute in relationarea cu diferite persoane in diverse activitati,tocmai datorate aspectului danturii.Cred ca aceste "consideratii" ma motiveaza sa acord mai multa atentie ingienei orale si aspectului danturii.Tot ca o mentiune particulara, si-n domeniul stomatologiei au aparut cabinete  ca"ciupercile dupa ploaie",dar nu toate ofera calitatea si garantia unei "lucrari stomatologice " durabile si estetice.
    In final am gasit ce cautam,estetica,calitate,durabilitate,toate intr-un singur loc ,in cabinetul de stomatologie , Cris Smille Bucuresti, care  ofera  practic toata gama de tratamente dentare la cele mai inalte standarde de calitate cu materiale si metode inovative.Ce este important pentru noi, ca nu trebuie sa ne fie  frica de dentist,cum este in mentalul poporului,pentru ca fiecare lucrare efectuata de catre acest colectiv de profesinisti,devine un moment de relaxare.
      Deasemenea oportunitatea de a corecta unele deraglari ale danturii, este facuta de catre un aparat dentar adaptat fiecarui caz in parte.Aparatele dentare folosite ,practic nu deranjeaza sa incomodeaza purtatorul,ci devin ceva firesc in viata de zi cu zi.
   In concluzie recomand tot ce-i mai bun pentru noi, Cris Smille Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu