luni, 7 septembrie 2015

TotalMag pentru siguranta noastra

Lanterna reincarcabila Enforcer cu LED Super-Light CREE 5W ! Autonomie 80 ore! LANTERNA, PROFESIONALA, ENFORCER, POLITIE, PAZA / ILUMINARE, URGENTA, SOS, STROBOSCOP, GIROFAR / POLITIA, CIRCULATIA, RUTIERA, INTERVENTII, INSOTIRE / EXPEDITIE, EXCURSIE, TABARA, CALATORIE, MONTANA / FERMA, ELECTRICA, CEZ, REPARATII, NOAPTE
     Trăim  o perioadă  de timp în care siguranța cetățeanului este de multe ori pusă la încercare, iar singura "stavilă" răufăcătorilor suntem noi. De aceea în acest climat social al creșterii recrudescenței să ne luăm măsuri practice de prevenire și apărare în fața comiterii de fapte antisociale asupra noastră, a familiei sau bunurilor. Este important ca de câte ori ieșim din casă, mai ales pe timp de seară. știind că ne deplasăm prin locuri rău famate, slab iluminate să avem asupra noastră o lanternă. Am căutat și am găsit o mulțime de site-uri care oferă acest gen de produse, dar de calitate îndoielnică.
   Nu același lucru se poate spune de  TotalMag  unde am găsit Lanterna reincarcabila profesionala Enforcer cu un design practic și elegant, cu o greutate de numai 0,6 kg, autonomie după reincărcare 80 ore, LED SuperCree 5W, 5 tipuri de iluminare, 3 culori, fascicolul bate pana la 1000m. Produsul menționat este absolut remarcabil și recomandat profesioniștilor din sistemul de apărare și ordine publică, dar și pentru noi cei ieșiți la pensie.
 Aceste produse absolut senzaționale, practice și accesibile le găsiți la TotalMag.
    IMPORTANT beneficiați de reducere 10%,COD REDUCERE BOSI1966.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu