joi, 23 iulie 2015

Unde gasesti relaxare totala ?

"O masa ,un scaun,un vas cu fructe ,o vioara; ce alceva ii mai trebuie unui om ca sa fie fericit ?
                                                                                                                   Albert Einstein,                                                     
     Oamenii din cele mai vechi timpuri  au prioritizat confortul ca parte a existentei,elementele de mobilier rustice ulterior moderne sau clasice au avut ca scop asigurarea confortului,meditatiei s-au accesoriu la locul de munca.
     De aceea  ,chiar daca uneori  unora dintre noi l-i se pare banal cand vorbim de scaune,cred ca scaunul indiferent daca vorbim de scaunul de bucatarie,sufragerie,birou,constituie  un obiect important pentru sanatatea fizica si pshica din viata fiecaruia.Plecand de la aceste realitati este important de unde ne alegem si cumparam scaune ,piata in acest domeniu fiind foarte variata.
     Dar daca vrem sa cumparam un scaun care sa ne satisfaca "doleantele" mentionate anterior apelam  la un magazin care prin activitatea desfasurata satisface cele mai mari pretentii.
  scauneonline.ro este un magazin ce însumează opt ani de activitate, peste 120.000 de scaune vândute şi peste 8.000 de clienți mulțumiți. Cu o bază materială permanent îmbunătăţită, singurul magazin de scaune din Constanţa reuşeşte să aducă în mod constant produse inovatoare pe piaţa din domeniu. Produsele comercializate impresionează atât prin designul deosebit – futurist, clasic, elegant -, cât şi prin calitatea desăvârşită. Scaunele sunt realizate pe suport metalic şi sunt tapiţate cu piele ecologică, stofă sau mesh.
      Din gama variata de produse eu m-am oprit la clasicile  scaune-de-birou cu un design remarcabil  si inovator,confectionate  din piele  de un colorit aparte.Scaunele satisfac cele mai exigente necesitati ,fie ca vorbim de locul de munca,relaxare,etc..
                        


        Poti comanda  "minunatele"scaune mentionate anterior la numerele de telefon 0241 808 379, 0726 755 772,comanda se onoreaza in 24 de ore iar transportul este gratuit.Magazinul are peste 100 de colaboratori în România, dar reprezintă un important exportator şi pentru Bulgaria şi Republica Moldova. În Constanţa, îl puteţi vizita pe strada Dezrobirii nr. 118, bl. IS5, parter, între orele 10.00 și 17.30, fiind expuse spre testare şi achiziţionare toate modelele de scaune existente pe stoc. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu